Geert van Istendael op bezoek bij studenten

Op 26 maart komt Geert van Istendael op bezoek in het Nederlandse centrum aan de universiteit van Veliko Tarnovo – een man  die zeker de indruk van de studenten zal wekken met zijn vele capaciteiten.

De reden voor zijn bezoek heeft betrekking op zijn boek ‘Het Belgisch Labyrint’ waarvan binnenkort een nieuwe vertaling zal verschijnen. Speciaal voor de studenten die zich op het terrein van het Nederlands bewegen, zal de auteur een lezing houden. Het behandelde thema heeft te maken met taal- en cultuurverschillen tussen Vlaanderen en Nederland – zeker een interessant onderwerp voor diegene die de Vlaamse en de Nederlandse cultuurspecifieke elementen bestuderen.

Istendael,Geertv20000523-11

Foto: Geert van Istendael


Waar?
De lezing zal doorgaan in het centrum Nederlands.
Wanneer? Op donderdag 26 maart om 13.00u.

In een woord: veelzijdig

Als men met een woord het leven of de vaardigheden van Geert van Istendael moet omschrijven, dan zal dat woord ‘veelzijdig’ zijn. Hij presteert niet alleen als een schrijver. Als een sociologie- en filosofiestudent hield hij zich bezig met journalistiek en nieuwslezen. Vervolgens begon hij met het schrijven van proza, gedichten en essays. Als auteur en vertaler heeft hij ook al heel wat verwezenlijkt en verder wordt hij ook gewaardeerd als vertaler van Duitse auteurs als Goethe, Heine en Brecht.

FacebookGoogle+

Een gedachte over “Geert van Istendael op bezoek bij studenten

  1. Pingback: Lululemon Outlet

Geef een reactie